GELOOF IN JE TOEKOMST

Decaannet

Inloggen op DeDecaan.net

Decanaat Zamenhof

Voor de ouders/verzorgers van leerlingen in de klassen 4 van het v-mbo is het mogelijk om in te loggen op de website van CSG Comenius DeDecaan.net. Op deze site kunnen de leerlingen bijvoorbeeld informatie zoeken, hun decanen een mailtje sturen, vragen stellen in het forum en hun studiekeuze aangeven.

Ouders/verzorgers kunnen als volgt inloggen:

  1. U gaat naar de website www.csg-comenius.nl.dedecaan.net > knop Inloggen > kies voor Ouder/verzorger > knop Registreren.
  2. U wordt gevraagd om uw eigen gegevens en de gegevens van uw kind(eren) in te vullen, dat is om misbruik van de site te voorkomen. Het leerlingnummer is bekend bij uw kind.
  3. Nadat u alles heeft ingevuld, ontvangt u een e-mail met een link. Klik op de link om uw aanmelding te bevestigen.
  4. Vanaf nu kunt u inloggen op de website. U vindt er allerlei informatie over de pakket- en studiekeuze. De decaan houdt u per e-mail op de hoogte van de laatste ontwikkelingen m.b.t. keuzebegeleiding op school.

 

Decanaat Mariënburg

Het decanaat van Mariënburg heeft een website van DeDecaan.net voor alle leerlingen van klas 3 t/m 6. In klas 3 en 4 volgen de leerlingen hierin het programma Keuzeweb, dat ze helpt bij het maken van hun profiel- en studiekeuze. De leerlingen kunnen op de website veel informatie vinden over alles wat met hun profiel- en studiekeuze te maken heeft. Ook ouders/verzorgers van leerlingen kunnen zich aanmelden voor de site.

 

Ouders spelen een belangrijke rol bij de studie- en beroepskeuze blijkt uit meerdere onderzoeken. Als u zich aanmeldt voor de module KeuzeKenners, dan kunnen (oud-)leerlingen vragen aan u voorleggen over uw beroep en/of studie. We zouden het ook om die reden op prijs stellen wanneer u zicht als ouder/verzorger aanmeldt.