Nieuws

Cees Vogelvanger nieuwe rector Mariënburg

Zoals bekend gaat de interim-rector van CSG Comenius Mariënburg, de heer Freek Polter, de school deze zomer verlaten. Zijn tijdelijke opdracht loopt af. Freek heeft samen met tijdelijk teamleider Sander Blok en in eendrachtige samenwerking met MR en medewerkers van Mariënburg mooie impulsen tot vernieuwing en versterking gegeven. De school kan na het vertrek van Freek die ontwikkeling verder doorzetten en borgen.

 

Het verheugt me te kunnen meedelen dat we erin geslaagd zijn om een geschikte opvolger voor Freek Polter te vinden. Dankzij een zorgvuldige procedure met een stevige benoemingsadviescommissie heeft de benoeming draagvlak in de school en binnen CVO-nwf.

 

Na de zomervakantie komt de heer Cees Vogelvanger als nieuwe rector naar Mariënburg. Cees is theoloog, oud-predikant voor de PKN en coach. Hij studeert momenteel parttime Leiderschap & Management aan de TIAS business school. Cees werkt sinds 2011 bij CSG Bogerman in Sneek als docent godsdienst-levensbeschouwing en sinds 2016 als afdelingsleider. Hij is 45 jaar oud, getrouwd en vader van drie kinderen. Hij woont met zijn gezin in Sneek.

 

Cees is een coachend leider die warmloopt voor leren en innoveren. Binnen CSG Bogerman was hij betrokken bij de ontwikkeling van “Meer les op maat” in het vwo. Op dit moment is hij afdelingsleider h/v-onderbouw, waarvan ook “Perspectief 10-14”, de tienerschool (een samenwerking met het christelijk basisonderwijs) deel uitmaakt.

Leerlingen, ouders en medewerkers kunnen rekenen op een energieke en benaderbare rector. Ook binnen de directieraad en het Service Centrum van CVO-nwf zien we uit naar zijn bijdrage en naar de samenwerking.

 

Te zijner tijd zal Cees Vogelvanger nader aan u en jullie worden voorgesteld. 

 

Met een hartelijke groet, 

 

 

Joost Visser, bestuurder  

Terug naar overzicht