Nieuws

Aanmelden 'Ontdek ons vmbo' en 'GoPro' op Zamenhof mogelijk

CSG Comenius wil graag dat leerlingen in groep 8 een goede keuze kunnen maken voor het vervolgonderwijs. Eén van die keuzes is een beroepsgerichte opleiding in het vmbo. Om te kijken en te ervaren hoe het vmbo is, is er 'Ontdek ons vmbo'. Tijdens deze dag kun je met de hele klas ontdekken wat de praktijkvakken binnen het vmbo inhouden, de praktijklokalen uitproberen en kunnen de leerlingen vragen stellen aan de docenten.

Wij hopen dat de leerlingen daarna een goed beeld hebben van het onderwijs op het vmbo. Deze workshops zijn daarom ook niet alleen bedoeld voor potentiële vmbo leerlingen, ook voor leerlingen die waarschijnlijk een andere vervolgopleiding kiezen zijn deze workshops interessant.

Dit jaar vindt 'Ontdek ons vmbo' plaats op:

Dinsdag 24 november 2020 van 9.00 tot 12.00 uur 
Woensdag 25 november 2020 van 9.00 tot 12.00 uur 

Aanmelden is vanaf 22 oktober 2020 mogelijk, zowel per groep 8 klas als per individuele leerling.

GoPro
Voor de leerweg Praktijonderwijs is het mogelijk om de workshop "GoPro" te volgen op dinsdag 24 november van 12.30 - 14.30 uur. Tijdens het programma ontdekken de leerlingen wie we zijn en wat we te bieden hebben. Tijdens twee verschillende vakken van elk één lesuur ervaart de leerling hoe er les wordt gegeven. Van hout- en metaalbewerking tot werken met digitale media. Van sport tot zorg en van groen tot koken. We laten leerlingen hun vragen stellen en hopen dat ze daarna een beeld hebben van het onderwijs op het Praktijkonderwijs.

Aanmelden GoPro
• Via e-mail: e.wiegersma@cvo-nf.nl  We horen graag uiterlijk 7 november 2020 of u gebruik maakt van deze uitnodiging en hoeveel leerlingen we kunnen verwachten.  

Terug naar overzicht