Nieuws

Voorlichtingsmomenten 2019-2020

CSG Comenius wil graag dat leerlingen in groep 8 een goede keuze kunnen maken voor het vervolgonderwijs. Het hele jaar door zijn er voor alle leerlingen in groep 8 daarom mogelijkheden om onze locaties te bezoeken.

Bij CSG Comenius houden wij in november en januari voorlichtingsavonden (carrousels) op al onze locaties. Ouders én leerlingen zijn welkom en krijgen uitleg over het onderwijs in het VO, de overstap van groep 8 naar het VO, specifieke informatie over de locatie en de opleiding en uiteraard is er de gelegenheid om de school te bezichtigen.

Tijdens de Doedag, Go-Prodag (praktijkonderwijs) en ‘Ontdek ons VMBO’ (alleen op Zamenhof) is het mogelijk om een dagdeel lessen te volgen zoals ze worden gegeven op onze locaties. Op de Open Dag staan onze leerlingen, docenten, coördinatoren en decanen ouders en leerlingen graag te woord.

Het is goed om te weten dat voor de meeste momenten inschrijving nodig is. In de meeste gevallen is dit individueel mogelijk. ‘Ontdek ons vmbo’ is daarentegen ook klassikaal. De Open dag is vrij toegankelijk voor iedereen.


Klik hier om naar het overzicht te gaan voor alle voorlichtingen van CSG Comenius.

Terug naar overzicht