Nieuws

CSG Comenius levert twee ‘Bazen van morgen’

Tijdens JINC Baas van Morgen op donderdag 25 januari 2018 hebben 200 kinderen ervaren hoe het is om de baas te zijn. Zij deden een waardevol contact op voor het leven en zagen van binnenuit hoe een bedrijf werkt. Een ‘super Bliksemstage’ waarmee de bazen van Nederland samen hebben laten zien hoe belangrijk het is om te investeren in ál het talent van morgen.

Twee leerlingen van CSG Comenius Zamenhof waren voor dit mooie project geselecteerd. Edina Djuliman heeft als CEO van Vermillion Energy in Harlingen een onderzoek gedaan onder de werknemers over hun tevredenheid op het werk. Als volleerd manager heeft ze haar bevindingen gepresenteerd aan de verblufte directieleden. Deze stonden versteld over haar inzicht en presentatievaardigheden.

Marven Helmus was op deze dag schaduwwethouder van wethouder Friso Douwstra van de gemeente Leeuwarden. Samen met de wethouder heeft Marven een aantal zaken bekeken en gecontroleerd rondom Culturele Hoofdstad en het nieuw te bouwen Cambuurstadion. Het Friesch Dagblad heeft hier een mooi verslag over gepubliceerd in de uitgaven van 26 januari.

 

Terug naar overzicht