Esdoorn

Mavo

In het oosten van Leeuwarden vind je onze mavo op de locatie Esdoorn. Op deze overzichtelijke locatie voel je je snel thuis. De mavo is gevestigd op onze kleinschalige locatie Esdoorn.

 

Belangrijke info

Opleidingen

Mavo is de theoretische leerweg in het vmbo. De mavo duurt vier jaar en bereidt je voor op een mbo-opleiding of de havo.

Mavo (vmbo-TL)

Mavo is de theoretische leerweg in het vmbo (vmbo-TL). We bieden je een breed georiënteerde opleiding die je prima voorbereidt op het mbo. 

Mavo XL

Kies jij voor de mavo en heb je de ambitie om later de havo te doen? Kijk dan eens of de speciale klas ‘mavo XL’ wat voor jou is. We dagen je uit te laten zien wat je kunt. 
Meer informatie over 'mavo XL' kunt u hier vinden.

 

Talentonderwijs

De locatie Esdoorn is dit jaar ( 2018-2019) in leerjaar 1 gestart met Talentonderwijs. Leerlingen kunnen per periode een workshop uitkiezen. Een periode duurt wisselend 6 tot 8 weken. De leerlingen hebben een keuze uit vijf workshops.

Lenteschool

Evenals het vorige jaren zijn wij voornemens een Lenteschool te organiseren voor leerlingen die net tekort komen om te worden bevorderd naar het volgende leerjaar. Voorwaarde is financiering door de rijksoverheid van deze Lenteschool. Nadere informatie hierover volgt in het voorjaar van 2019. De Lenteschool is voor leerlingen van de leerjaren 1 t/m 3.

 

Absentie

Ziekmelden kan van maandag t/m vrijdag, het liefst zo vroeg mogelijk op het volgende telefoonnummer:

T (058) 234 76 70

Sociale media

Volg de locatie op de sociale media.

Adres

Esdoornstraat 52
8924 BK Leeuwarden
T (058) 234 76 70

Route plannen?

Leiding

Dhr. M. Giesing MEL
locatiedirecteur Esdoorn
m.giesing@csg-comenius.nl

Dhr. A. van der Ploeg
teamleider Esdoorn
E a.vanderploeg@csg-comenius.nl

Jaarcoördinatoren

Mevr. G.J.Brouwer
coördinator mavo onderbouw
E g.brouwer@csg-comenius.nl

Dhr. W.J. Reitsema
coördinator mavo bovenbouw
E w.reitsema@csg-comenius.nl