Mariënburg

15 november en 25 januari

De voorlichtingen van Comenius Mariënburg worden dit jaar gehouden op Knoopstraat 3, daar is Klein Mariënburg gevestigd. Hier volgen al onze eerstejaars leerlingen, op loopafstand van Mariënburg (Achter de Hoven) de lessen. Op deze voorlichtingsdagen worden ouders en leerlingen van groep 8 geïnformeerd en geënthousiasmeerd. Voor zowel de leerlingen als voor de ouders wordt een programma samengesteld.

Op beide dagen werken we met een middaggroep en een avondgroep. De tijdstippen en het inschrijfformulier hiervoor, verschijnen binnenkort.

 

@Forum

14 november en 24 januari

Tijdens de voorlichting op Comenius @Forum worden ouders en leerlingen van groep 8 geïnformeerd en geënthousiasmeerd. De directeur opent de voorlichting, waarna in kleine groepen meerdere voorlichtingen worden gevolgd.

Op beide dagen werken we met een middaggroep en een avondgroep. De tijdstippen en het inschrijfformulier hiervoor, verschijnen binnenkort.

Zamenhof

17 november en 23 januari

Wij organiseren dit jaar tweemaal een voorlichtingsavond voor de ouder en de leerling. Op donderdag 17 november zijn hierbij de ouders en leerlingen voor het vmbo en voor praktijkonderwijs uitgenodigd. Maandag 23 januari is de voorlichting alleen voor vmbo.

Op deze avond informeren wij de ouders in meerdere korte presentaties. Hierbij krijgt u uiteraard de ruimte om de school te ontdekken. De leerlingen krijgen verschillende kleine workshops door de school heen, waarbij uiteraard ook genoeg ruimte is om vragen te stellen.