Open Dag 4 februari

Zie hieronder het programma per school

Zamenhof Open Dag

Vrijdag 4 februari vanaf 15.00 uur

Goed nieuws! Als school voor vmbo en praktijkonderwijs mogen we een Open Dag houden, waarbij activiteiten voor leerlingen groep 8 centraal staan. Op vrijdag 4 februari heten we u van harte welkom. Er mag per kind één ouder/verzorger mee en u wordt verzocht zich van tevoren in te schrijven. Per aanvangstijd is er ruimte voor 20 kinderen plus een ouder. Als richtlijn houden we aan dat u maximaal anderhalf uur in school kunt verblijven. Doe en beleef Zamenhof!

 

 

 

Aanmelden kan hier!

Mariënburg Open Dag

Vrijdag 4 februari van 16.00 uur tot 20.00 uur

Via deze weg nodigen we jullie van harte uit voor de Open Dag van Mariënburg op vrijdag 4 februari. We hebben voor leerlingen EN ouders een programma gemaakt. Overheidswege mogen wij ouders nog niet fysiek ontvangen in de school. 

Ons programma:
Voor leerlingen hebben wij activiteiten gepland in de school op Mariënburg (Achter de Hoven 118).
Voor de ouders is er alternatief programma. Een wandelroute langs de scholen van Mariënburg met een docent. Er is ruim de gelegenheid tot vragen stellen, maar uiteraard deelt de docent ook de nodige informatie over de school. 

 

 

Download hier de flyer!

Esdoorn Open Dag

Vrijdag 4 februari van 16.00 uur tot 20.00 uur

Via deze weg nodigen we jullie van harte uit voor de Open Dag van Comenius Esdoorn op vrijdag 4 februari. We hebben voor leerlingen EN ouders een programma gemaakt. Overheidswege mogen wij ouders nog niet fysiek ontvangen in de school. 

Ons programma:
Voor leerlingen hebben wij activiteiten gepland op de Esdoorn. Alle leerlingen van groep 8 zijn dan ook van harte welkom.
Voor de ouders is er alternatief programma buiten op het plein. Waar de gelegenheid is tot vragen stellen, maar uiteraard delen onze docenten ook de nodige informatie over de school. 

 

 

@Forum Open Dag

Donderdag 17 februari van 16.00 uur tot 20.00 uur

Via deze weg nodigen we jullie van harte uit voor de Open Dag van Comenius @Forum op donderdag 17 februari. We hebben voor leerlingen EN ouders een programma gemaakt. Overheidswege mogen wij ouders nog niet fysiek ontvangen in de school. 

Voor leerlingen hebben wij activiteiten gepland op de Esdoorn. Alle leerlingen van groep 8 zijn dan ook van harte welkom.
Voor de ouders is er alternatief programma buiten op het plein. Waar de gelegenheid is tot vragen stellen, maar uiteraard delen onze docenten ook de nodige informatie over de school. 

 

 

Andere voorlichtingsmomenten