Doe Dag

Zit je in groep 8 en wil je graag ervaren hoe het is om les te krijgen op één van onze scholen? Geef je dan op voor de Doe Dag. Tijdens deze middag volg je een aantal lessen en maak je kennis met een aantal docenten die jou volgend jaar misschien wel gaan lesgeven in Nederlands, Engels of Wiskunde. Ook kun je zo alvast een kijkje nemen op één van onze scholen en kennismaken met misschien wel toekomstige klasgenoten.  

Vanaf 1 december 2021 12.00 uur is aanmelden voor de Doe Dag mogelijk.

  School Tijd
Doe-dag 1 25 januari 2022 Zamenhof 14.30 uur
  @Forum 14.30 uur
  Mariënburg 14.30 uur
Doe-dag 2 9 februari 2022 Esdoorn 14.30 uur 
  @Forum  14.30 uur
  Mariënburg 14.30 uur 

  

 

Extra informatie Doe Dag

Ter kennisgeving: Vanaf woensdag 1 december 2021 (12.00 uur) is aanmelden voor de Doe Dag(en) van CSG Comenius mogelijk. Het is nog onduidelijk of de Doe Dag(en) daadwerkelijk kunnen plaatsvinden. Wij hopen daarvoor op uw begrip. Wij volgen de richtlijnen en houden ons aan de maatregelen. Bij uitstellen of annulering brengen wij u op de hoogte. 

De Doe Dag op Zamenhof wordt opgesplitst in een Doe Dag voor leerlingen vmbo en leerlingen praktijkonderwijsHet vmbo en praktijkonderwijs zijn niet hetzelfde. Open de hier de brochure om te kijken wanneer uw zoon of dochter in aanmerking komt voor praktijkonderwijs.

Overzicht scholen: 
Comenius Zamenhof: praktijkonderwijs en vmbo
Comenius Esdoorn: mavo en mavo XL
Comenius @Forum: mavo, havo en atheneum
Comenius Mariënburg: havo en atheneum

Meer weten? 
Download onze brochures

Aanmelden Doe Dag CSG Comenius

Open hier het aanmeldformulier voor Doe Dag

Klik hier